Έναρξη μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2024-25

Αγαπητοί φοιτητές/τριες,

Σύμφωνα με το Ακαδημαϊκό Ημερολόγιο του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος τα μαθήματα του Χειμερινού Εξαμήνου θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου.

Το ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας των θεωρητικών μαθημάτων θα αναρτηθεί την Τρίτη 24/9 στη σελίδα:

https://www.iee.ihu.gr/class_schedule/

Την εβδομάδα 30 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν μαθήματα θεωρίας παράλληλα με τις άλλες προγραμματισμένες δραστηριότητες του Τμήματος (υποδοχή πρωτοετών, παρουσιάσεις ΔΕ/ΠΕ). Ειδικότερα:

  • Τα θεωρητικά μαθήματα του 1ου εξαμήνου θα ξεκινήσουν τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου στις 14:00 μετά την τελετή υποδοχής των πρωτοετών, σύμφωνα με το ανακοινωμένο ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας. Η τελετή υποδοχής των πρωτοετών φοιτητών/τριων θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου (θα ακολουθήσει ειδική ανακοίνωση). Για την έναρξη διδασκαλίας του εργαστηριακού μέρους του μαθήματος "1102 – Δομημένος Προγραμματισμός" (το μόνο μάθημα 1ου εξαμήνου με εργαστηριακό μέρος) θα υπάρξει ενημέρωση από τους διδάσκοντες.
  • Για τους φοιτητές/τριες των μεγαλύτερων εξαμήνων τα μαθήματα της πρώτης εβδομάδας θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των διδασκόντων. Επιπλέον, την ίδια εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν οι δηλώσεις εργαστηριακών τμημάτων σύμφωνα επίσης με τις ανακοινώσεις των διδασκόντων.

Θα αναρτηθεί νέα ανακοίνωση σχετικά με τη διαδικασία δηλώσης μαθημάτων (δεν αφορά τους φοιτητές/τριες του πρώτου έτους).

Ευχές για ένα δημιουργικό και εποικοδομητικό ακαδημαϊκό έτος!

Ο Πρόεδρος του Τμήματος,

Ε. Αντωνίου