GRCPC – Πανελλήνιος Πανεπιστημιακός Διαγωνισμός Προγραμματισμού

Πανελλήνιος Πανεπιστημιακός Προγραμματιστικός Διαγωνισμός, που αφορά φοιτητές STEM σχολών από όλα τα πανεπιστήμια της Ελλάδας.

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες,

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ μέχρι 12/10/2024

Μην χάσετε την ευκαιρία να συμμετάσχετε στον πιο αναγνωρισμένο διαγωνισμό προγραμματισμού παγκοσμίως. Οι εγγραφές παραμένουν ανοιχτές μέχρι το Σάββατο 12/10/2024 και ώρα 23:59. Δηλώστε συμμετοχή εδώ:
https://algoforum.upatras.gr/register/ Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση, είμαστε στη διάθεσή σας. Με εκτίμηση,
Η Οργανωτική Ομάδα του GRCPC 2024Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για τις μέχρι στιγμής εγγραφές και για τα θερμά σας σχόλια. Με πολύ χαρά ανακοινώνουμε ορισμένα από τα βραβεία και αναμνηστικά του φετινού διαγωνισμού. Όπως και πέρυσι, όλοι οι διαγωνιζόμενοι θα λάβουν αναμνηστικές μπλούζες και πάνινες τσάντες, ενώ φέτος έχουμε προσθέσει και μπουκάλια θερμός. Επιπλέον, οι χορηγοί μας θα διαθέσουν δικά τους δώρα για τους συμμετέχοντες.
Για τις ομάδες που θα προκριθούν στην επόμενη φάση, βρισκόμαστε ήδη σε διαδικασία χορήγησης διαμονής στο Βουκουρέστι για 24 ομάδες.
Επιπροσθέτως, όπως και πέρυσι, η Aegean θα προσφέρει 12 διπλά εισιτήρια σε 4 ομάδες, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε όλο το δίκτυο πτήσεων της.
Αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο απονομής των παραπάνω βραβείων θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια της ημερίδας στις 18/10/2024. Ευχαριστούμε θερμά τους Diamond και Gold χορηγούς μας, καθώς και την Aegean για τη γενναιόδωρη προσφορά τους. Diamond χορηγοί:Software Competitiveness International
Altair
Worldcoin
Gold χορηγοί:Deloitte
Accenture
Netcompany – Intrasoft


Συνημμένα: