Αναβάθμιση Υπηρεσιών

Αγαπητά μέλη του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων,

Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει μετάπτωση από το υποσύστημα ανακοινώσεων του apps στις νέες ανακοινώσεις https://aboard.iee.ihu.gr/
Προσοχή, δεν αλλάζει το apps, αλλά μόνο το κομμάτι που αφορά στις ανακοινώσεις.
Για λίγες μέρες θα λειτουργούν και τα δυο συστήματα, μέχρι να βεβαιωθούμε για την ορθή λειτουργία του νέου.
Για να ξεκινήσετε να λαμβάνετε ενημερώσεις για τις νέες ανακοινώσεις από το νέο σύστημα θα πρέπει να επισκεφτείτε τουλάχιστον μια φορά το https://aboard.iee.ihu.gr/ και να κάνετε login.
Για να επιλέξετε ποιες ανακοινώσεις θα λαμβάνετε, επιλέξτε ‘User Preferences → SUBSCRIPTIONS’. Η διαγραφή σας, ή η εγγραφή σας σε κάποιον πίνακα μπορεί να χρειαστεί μερικές ώρες να λειτουργήσει, διότι συγχρονισμός πραγματοποιείται κάθε λίγες ώρες. Επιλέξτε με προσοχή τους πίνακες εγγραφής ώστε να μη λαμβάνετε ανακοινώσεις που δε σας αφορούν.

Όσο χρονικό διάστημα λειτουργούν και τα δυο συστήματα, θα λαμβάνετε ενημερώσεις και από τα δυο συστήματα. Αυτό όμως θα είναι για λίγες μόνο ημέρες.
Παρακαλώ τους διδάσκοντες να συνεχίσουν να αναρτούν τις ανακοινώσεις μόνο στο παλιό σύστημα (οι οποίες μεταφέρονται αυτόματα στο νέο εντός 10 λεπτών), ώστε να μη δημιουργούνται διπλότυπα ανακοινώσεων.

Σε περίπτωση που διαπιστώσετε κάποιο πρόβλημα, χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα "Report an issue" που υπάρχει στο νέο σύστημα για να μας ενημερώσετε.