Πρώτη Ημερίδα Μηχανικών ΔΙ.ΠΑ.Ε.

Ημερίδα Γνωριμίας των Ομάδων "Eng IHU TEAMS" της Σχολής Μηχανικών του Δι.Πα.Ε

  • Οργανωτής: Eng IHU TEAMS
  • Ημερομηνία: 23 Μαΐου, 2024 / 11:00 π.μ.
  • Τοποθεσία:Αμφ. Ηλετρονικής, Δι.Πα.Ε, Θεσσαλονίκη

Αξιότιμοι φοιτητές και υποψήφιοι διδάκτορες,

Η Κοσμητεία και τα Τμήματα της Σχολής Μηχανικών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος έχουν τη χαρά να σας προσκαλέσουν στη Πρώτη Ημερίδα Μηχανικών που

αφορά την παρουσίαση εργασιών από φοιτητικές ομάδες και υποψήφιους διδάκτορες.

Η παρούσα δράση έχει ως βασικό στόχο την προώθηση της εξωστρέφειας και την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ των εμπλεκομένων σε ένα πλαίσιο συνεργασίας. Αποτελεί μια ευκαιρία για την ανταλλαγή ιδεών, την αμοιβαία έμπνευση και την ανάπτυξη σχέσεων μεταξύ των φοιτητικών ομάδων και των υποψηφίων διδακτόρων. Η παρουσίαση των δράσεων σας θα παράσχει μια ευκαιρία να επιδείξετε τις ικανότητές σας και να ενθαρρύνετε την ανταλλαγή γνώσεων και απόψεων στον ταχύτατα αναπτυσσόμενο τομέα της τεχνολογίας και της μηχανικής.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 23 Μαΐου στις 11.00 στο Αμφιθέατρο Η (πρώην Ηλεκτρονικής) της πανεπιστημιούπολης Σίνδου του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος και θα απαρτίζεται από δύο μέρη.

Το πρώτο θα αφορά τους υποψήφιους διδάκτορες, όπου κάθε συμμετέχων θα έχει στη διάθεσή του 10 λεπτά για να παρουσιάσει την ερευνητική του δραστηριότητα, ακολουθούμενη από σύντομη συζήτηση. Στο δεύτερο μέρος θα γίνει παρουσίαση ή/και επίδειξη των δράσεων των φοιτητικών ομάδων, οι οποίες πέραν από 10λεπτη παρουσίαση, θα έχουν την ευκαιρία να εκθέσουν την δουλειά τους σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους. Με το πέρας του κάθε μέρους θα δοθεί η δυνατότητα στους συμμετέχοντες και στους παρευρισκόμενους να αλληλεπιδράσουν ώστε να συζητήσουν τις δράσεις τους.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε σε αυτή την εκδήλωση και να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες μαζί σας.

Με εκτίμηση, Οργανωτική Επιτροπή της Ημερίδας Μηχανικών

“The trick to having good ideas is not to sit around in glorious isolation and try to think big thoughts. The trick is to get more parts on the table. – Steven Johnson, Where Good Ideas Come From: The Natural History of Innovation


Συνημμένα: