Προκήρυξη Δ.Π.Μ.Σ «Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Διδακτική στις Επιστήμες της Αγωγής»

Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Διδακτική στις Επιστήμες της Αγωγής»

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Για την εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών/τριών στο Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΔΠΜΣ) του Διεθνούς Πανεπιστημίου Ελλάδος με τίτλο:«Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Διδακτική στις Επιστήμες της Αγωγής»(ΦΕΚ Αρ. Φύλλου 5666/Τεύχος Β΄/11-10-2024)

Το ΔΠΜΣ με τίτλο «Νέες Τεχνολογίες, Καινοτομία και Διδακτική στις Επιστήμες της Αγωγής» προκηρύσσει για το έτος 2024 την εισαγωγή εκατόν είκοσι (120) φοιτητών/τριών. Στο πρόγραμμα γίνονται δεκτοί πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και ΤΕΙ, με γνώσεις Αγγλικών που προκύπτουν είτε από σχετικό πτυχίο είτε από εξεταστική διαδικασία. Η έναρξη των μαθημάτων του ΔΠΜΣ θα γίνει στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2024-2025 (Νοέμβριος 2024). Οι σπουδές διαρκούν τρία (3) εξάμηνα πλήρους φοίτησης και οδηγούν στη λήψη Διπλώματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στις

Επιστήμες της Αγωγής. Τα μαθήματα διεξάγονται αποκλειστικά στο σύνολό τους (100%) με εξ αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία (75% σύγχρονη και 25% ασύγχρονη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική διαδικασία) και η φοίτηση είναι υποχρεωτική. Τα τέλη φοίτησης ανέρχονται στο συνολικό ποσό των 2.100 Ευρώ.

*Αναλυτικές οδηγίες στο επισυναπτόμενο έγγραφο.

και στην ιστοσελίδα: https://tech-in-teach.the.ihu.gr/


Συνημμένα: