Αποστολή δικαιολογητικών για Εγγραφή Πρωτοετών φοιτητών 2024-2025

Για να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας στο Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων της Σχολής Μηχανικών του ΔΙΠΑΕ, οι πρωτοετείς φοιτητές και φοιτήτριες που έχετε ολοκληρώσει την ηλεκτρονική σας εγγραφή στο Υπουργείο Παιδείας, θα πρέπει να αποστείλετε με ταχυδρομείο (συστημένη επιστολή) ή με courier έως την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024 (σφραγίδα ταχυδρομείου) στην Ταχ. Δ/νση:

ΔΙΠΑΕ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥΠΟΛΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Τ.Κ. 57400 Σίνδος Θεσσαλονίκης

ΤΘ 141

φάκελο που να περιέχει τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής που έχετε υποβάλει στο Υπουργείο Παιδείας.

2. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την αίτηση εγγραφής του Τμήματος (Επισυνάπτεται) (Αριθ. Πρωτοκόλλου και Αριθ. Μητρώου δεν συμπληρώνετε εσείς).

3. Εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την Υπεύθυνη Δήλωση (Επισυνάπτεται) (δεν απαιτείται θεώρηση του γνησίου της υπογραφής)

4. 2 φωτογραφίες έγχρωμες (τύπου ταυτότητας)

5. Ευκρινές φωτοαντίγραφο ταυτότητας

6. Πιστοποιητικό γέννησης (μόνο για τα αγόρια)

7. * Συμπληρωματικά δικαιολογητικά ανά κατηγορία εισακτέων, όπως αυτά προσδιορίζονται στο από 3-9-2024 Δελτίο Τύπου του ΥΠΑΙΘΑ (σχετικό Δελτίο Τύπου : https://www.minedu.gov.gr/news/59293-03-09-24-ilektroniki-eggrafi-epityxonton-stin-tritovathmia-ekpaidefsi ).

Παρακαλούμε στον εξωτερικό φάκελο των δικαιολογητικών εγγραφής να συμπληρώσετε πριν τα στοιχεία σας την λέξη ΠΡΩΤΟΕΤΗΣ ώστε να μας διευκολύνετε).

Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σας από την Γραμματεία του Τμήματος, θα σας αποσταλεί ηλεκτρονικά στο email που έχετε δηλώσει στην αίτηση εγγραφής, το δελτίο ενεργοποίησης του ιδρυματικού λογαριασμού με τους κωδικούς σας.

Αποκτώντας ιδρυματικό λογαριασμό θα μπορείτε να εκδώσετε Βεβαίωση Σπουδών, από το σπουδαστικό πρόγραμμα UNITRON (σχετικές οδηγίες στο https://shorturl.at/qLJcw)

Οι δηλώσεις μαθημάτων του πρώτου εξαμήνου για τους πρωτοετείς θα γίνουν από τη Γραμματεία.

Το πρόγραμμα των μαθημάτων θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Συγχαρητήρια και καλή αρχή σε όλες και όλους!


Συνημμένα: